Menu X

Waarom Recupair?

Breed aanbod

Op schepen is de ruimte altijd beperkt. Recupair heeft voor elke behoefte het juiste antwoord. Door de ruime keus aan materialen hebben we voor vrijwel iedere omgevingsconditie een passende oplossing.

Deskundige medewerkers

Onze medewerkers zijn al jaren aan Recupair verbonden en hebben hun sporen in deze tak van sport verdiend. Ze kunnen u met een goed advies ondersteunen en weten waar ze het over hebben.

Veel ervaring in de scheepsbouw

Sinds onze start in 1966 hebben we veel ervaring opgedaan bij een breed scala aan scheepswerven. Van deze ervaring laten we onze klanten graag gebruik maken bij het vinden van een oplossing voor nieuwe uitdagingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Eerst even kennismaken?

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van op maat gemaakte verwarmers, koelers en stoombatterijen, kunnen wij de beste oplossing voor elke behoefte aanbieden. Sinds de start in 1966 hebben we veel kennis, ervaring en waardevolle contacten met toonaangevende Europese producenten van warmtewisselaars opgebouwd. We hebben zorgvuldig de beste producenten geselecteerd om onze klanten mee te bedienen.

Om trots op te zijn

Referenties op vele schepen

Voor deze scheepswerven heeft Recupair warmtewisselaars geleverd:

Enkele producten uit ons aanbod