Welke oplossing hebben wij gevonden

Onze rol in dit project

In de nieuwe clean room bij ASML moest een grote hoeveelheid inblaaslucht worden gekoeld bij een lage inblaassnelheid. Dat laatste is belangrijk om werveling van de lucht in de clean room te voorkomen. Ook mocht er geen koper in de ruimte worden toegepast. Recupair selecteerde wandkoelers die geheel uit RVS 304 zijn vervaardigd. Na het productieproces werden de koelers stuk voor stuk gereinigd en ingepakt in plastic om het binnenbrengen van stof tijdens de bouw van de ruimte te voorkomen.
Projectinformatie

Over ASML

Het nieuwe logistiek centrum 5L is gesitueerd op het bouwterrein aan de westzijde van de huidige ASML locatie in Veldhoven. Het logistieke gebouw naast de nieuwe parkeergarage P3, omvat ca. 43.500 m² bedrijfshal en ca. 1.500 m² kantoorruimte. De inrichting van de bedrijfshal is voorzien van diverse logistieke functies zoals een High bay warehouse, Movable racking en 14 Loadingdocks.

Wil je meer weten over de technologie van ASML, lees dan dit artikel: Artikel NRC Handelsblad 15 februari 2020 – Recupair