Menu X

Voor elke behoefte de juiste oplossing

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van koelers, verwarmers, condensors, koeltorens en andere warmtewisselaars, kunnen wij voor elke behoefte de beste oplossing aanbieden.

Sinds de start in 1966 hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en waardevolle contacten weten te leggen met toonaangevende Europese producenten van warmtewisselaars. We hebben zorgvuldig de beste producenten van verwarmers, koelers en andere warmtewisselaars gekozen.

Recupair heeft zich gespecialiseerd in het selecteren, laten produceren en leveren van op maat gemaakte, gevinde warmtewisselaarsverdampers voor koel- en vriescellencondensorsCO2-gaskoelersluchtgekoelde vloeistofkoelerskoeltorens en verdampingscondensors.

Recupair specialisten in warmteoverdracht

Het toepassingsgebied van deze producten is heel divers: ze worden toegepast in comfortinstallaties in kantoren, ziekenhuizen en musea, in productiesystemen in de industrie, in offshore– en landinstallaties, bij de koeling van supermarkten, distributie- en datacentra.

Recupair heeft de vertegenwoordiging van Faco voor de Benelux en Ierland en van Lu-VeTecnair en Teva voor Nederland. Daarnaast levert Recupair onder eigen label warmtewisselaars van enkele andere vooraanstaande Europese fabrikanten.

We hebben er bewust voor gekozen om te werken met meerdere fabrikanten om onze onafhankelijkheid te waarborgen. We houden vast aan deze flexibiliteit en kunnen steeds kiezen wat voor u de beste oplossing is.

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Ons gespecialiseerde team helpt u graag verder! We voorzien u graag van duidelijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recupair specialisten in warmteoverdracht
Bart van der Werf
Recupair specialisten in warmteoverdracht
Paul van Riel
Recupair specialisten in warmteoverdracht
Maarten Bruinsma

Benieuwd naar de ervaringen van ons klanten? Bekijk dan onze referenties.

Meer productinformatie?

Door onze jarenlange activiteit in de markt van warmtewisselaars beschikken we over een ruime keuze aan producten. Bekijk gerust ons productoverzicht.