Menu X

Recupair zoekt een enthousiaste proposal engineer om een integraal onderdeel van het team te worden en onze groei te ondersteunen. Als Proposal Engineer heb je een cruciale rol in het sales- en business development proces van ons bedrijf.

Wie zijn wij?

Bij Recupair zijn wij een team van probleemoplossers. Sinds 1966 zijn wij dé specialist in koeling en verwarming. Met ons ervaren team en uitgebreide assortiment warmtewisselaars bieden wij maatwerkoplossingen voor elke behoefte. Onze oplossingen worden al jarenlang toegepast in een breed scala aan markten. We excelleren hierin door nooit ‘nee’ te zeggen.

Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Voor iedere uitdaging vinden wij een oplossing door goed naar de behoeften van de klant te luisteren en daaromheen een constructieve oplossing te creëren. Ben jij iemand die deze aanpak deelt? Lees dan verder!

Over de functie:

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waar jouw technische inzicht en expertise niet alleen gewaardeerd worden, maar ook van cruciaal belang zijn? Wil je klantrelaties naar een hoger niveau tillen en een sleutelrol spelen in de realisatie van ambitieuze doelen binnen de energietransitie? Dan is de rol van Proposal Engineer bij Recupair perfect voor jou.

In deze rol werk je intensief samen met een breed scala aan klanten, van producenten van luchtbehandelingskasten en machines voor de procesindustrie, tot installatiebedrijven die actief zijn in de farmaceutische sector en de halfgeleiderindustrie. Je bent de spil tussen de wensen van de klant en de technologische mogelijkheden van ons bedrijf. Jouw taak is om creatieve en effectieve oplossingen te bedenken voor complexe verwarmings- of koelvraagstukken en deze uit te werken tot overtuigende offertes.

Je krijgt de vrijheid om innovatief te denken en proactief op te treden, waardoor je niet alleen het vertrouwen van onze klanten wint, maar ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan hun bedrijfsvoering. Jouw inzicht en aanpak zijn essentieel voor het bevorderen van klanttevredenheid en het stimuleren van de groei van ons bedrijf. Sluit je aan bij Recupair en wordt een cruciale schakel in het verbinden van onze mogelijkheden met de behoeften van onze toekomstige klanten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze professional die een passie heeft voor techniek en een klantgerichte instelling bezit. Heb je een HBO werk- en denkniveau en ben je bekend met procestechniek en warmteoverdracht? Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels? Dan ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze rol.

Wat bieden wij?

Als Proposal Engineer bij Recupair profiteer je van veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je functie. Je wordt een cruciaal onderdeel van een dynamisch en toegewijd team van specialisten, allemaal binnen een ondersteunende en stimulerende werkomgeving. Wij zijn volledig toegewijd aan jouw persoonlijke en professionele groei en bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor je hele carrière.

Wij erkennen en belonen goed werk; jouw succes is ons succes. Bij Recupair krijg je de kans om door te groeien binnen het bedrijf, waarbij jouw vooruitgang hand in hand gaat met het bereiken van onze gezamenlijke doelen. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Sluit je aan bij ons team en maak de volgende stap in je professionele ontwikkeling bij een bedrijf dat echt in jou investeert. Samen groeien we verder.

Bekijk het uitgebreide functieprofiel voor aanvullende informatie of op onze LinkedIn pagina: Proposal Engineer (Warmtetechniek) | Recupair Nederland B.V. | LinkedIn

Belangstelling of vragen? Neem contact op met Maarten Bruinsma, mobiel 06 53 83 33 64 of via maarten.bruinsma@recupair.nl.

Recupair

Bedrijfsprofiel

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van koelers, verwarmers, condensors, koeltorens en andere warmtewisselaars, kunnen wij voor elke behoefte de beste oplossing aanbieden. Onze kernwaarden zijn flexibel en slim, professioneel en betrouwbaar en vriendelijk.

Acquisitie

Bij Recupair houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen. Recupair betaalt GEEN vergoeding voor plaatsing als gevolg van de ontvangst van een ongevraagd cv. Recupair beschouwt elke kandidaat voor wie een intermediair ongevraagd een cv heeft ingediend, als kosteloos door de intermediair doorverwezen.