Menu X

Ben je op zoek naar een functie waar je technisch advies echt wordt gewaardeerd? Een vakman die klantrelaties kan verdiepen en nieuwe klantrelaties wil aangaan? Die wordt gewaardeerd om zijn technische kennis, ervaring en betrouwbaarheid? Die klanten helpt hun ambities in de energietransitie te realiseren?

In je rol als proposal engineer werk je met relaties in veel verschillende sectoren. Denk hierbij aan producenten van luchtbehandelingskasten, leveranciers aan de procesindustrie en voedingsmiddelenindustrie, maar ook installatiebedrijven van clean rooms voor de halfgeleiderindustrie.

Als proposal engineer adviseer je klanten over de oplossing van hun verhittings- of koelprobleem. Je werkt technische oplossingen uit, veelal in de vorm van een offerte. Je weet nieuwe klanten te binden en verstevigt de relatie met de bestaande accounts. Het contact onderhouden met klanten en het nabellen van offertes is een belangrijk onderdeel van je werk, maar je steekt (net als iedereen bij Recupair) ook de nodige tijd in vernieuwende verkoopmethoden (online).

Wie ben jij?

Je bent een enthousiast en gedreven persoon die graag doelgericht werkt. Je wordt enthousiast van het bedenken van passende technische oplossingen voor onze klanten. Je begrijpt dat je hiervoor inzicht moet hebben in de specifieke behoeften van klanten. Je verdiept je daarom graag in het vraagstuk van de klant, de technische context en je bent een kei in luisteren en doorvragen. Je bent proactief in je communicatie, zowel intern als in contacten met (potentiële) klanten. Je bent steeds op zoek naar nieuwe technische oplossingen en mogelijkheden en wil actief bijdragen aan de energietransitie.

Dit heb je nodig om succesvol te zijn in deze functie:

  • HBO werk- en denkniveau; een opleiding op een technisch vakgebied
  • Kennis van warmteoverdracht & procestechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden

Je krijgt in deze functie veel zelfstandigheid. Bij Recupair werkt een klein en enthousiast team specialisten in een prettige werkomgeving. Er zijn volop mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bekijk het uitgebreide functieprofiel voor aanvullende informatie.

Belangstelling of vragen? Neem contact op met Maarten Bruinsma, mobiel 06 53 83 33 64 of via maarten.bruinsma@recupair.nl.

Recupair

Bedrijfsprofiel

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van koelers, verwarmers, condensors, koeltorens en andere warmtewisselaars, kunnen wij voor elke behoefte de beste oplossing aanbieden. Onze kernwaarden zijn flexibel en slim, professioneel en betrouwbaar en vriendelijk.

Acquisitie

Bij Recupair houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen. Recupair betaalt GEEN vergoeding voor plaatsing als gevolg van de ontvangst van een ongevraagd cv. Recupair beschouwt elke kandidaat voor wie een intermediair ongevraagd een cv heeft ingediend, als kosteloos door de intermediair doorverwezen.