Menu X
Welke oplossing hebben wij gevonden

Onze rol in dit project

Het distributiecentrum van STEF Groep – voorheen Speksnijder Transport – in Bodegraven van 6.500 m2 moest met 8.000 m2 worden uitgebreid. Aan de bestaande koelruimte is een distributiehal loading docks toegevoegd. De koelcapaciteit is uitgebreid met een koelcel en een vriescel. Beide cellen zijn 9 m hoog. De nieuwe koelinstallatie moest met CO2 gaan werken, waardoor een keuze voor koelers van Recupair voor de hand lag: Recupair heeft al sinds 2009 ervaring met luchtkoelers voor CO2-installaties.
Projectinformatie

Over STEF

STEF is de Europese specialist in koellogistiek voor alle levensmiddelen en temperatuurgevoelige producten. Het is hun taak om een veilige brug te slaan tussen de producenten en de verkooppunten. De groep biedt een volledig pakket oplossingen aan inzake transport, logistiek en informatiesystemen. Daarenboven is STEF gespecialiseerd in alle goederenstromen onder geleide temperatuur (-25°C/+18°C).

De groep is actief in zeven Europese landen (België, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland) en in Tunesië. De groep heeft 19.000 medewerkers, 242 cross-docks en magazijnen. STEF beschikt over meer dan 2.360 geconditioneerde voertuigen. De groep boekte over 2020 een omzet van € 3.441 miljoen.