Menu X

Waarom Recupair?

Breed aanbod

Elk gebouw is anders. In de utiliteit vraagt dat om maatwerkoplossingen, die kostentechnisch vaak nog gunstiger zijn dan een standaard oplossing. Recupair heeft voor elke behoefte het juiste antwoord. Door de ruime keuze in materialen en leveranciers, hebben we voor vrijwel iedere omgevingsconditie een passende oplossing.

Deskundige medewerkers

Onze medewerkers zijn al jaren aan Recupair verbonden en hebben hun sporen in de luchtbehandeling verdiend. Ze kunnen u met een goed advies ondersteunen en weten waar ze het over hebben.

Veel ervaring in de klimaatbeheersing

Sinds onze start in 1966 hebben we veel ervaring opgedaan bij een breed scala aan utiliteitsprojecten. Van deze ervaring laten we onze klanten graag gebruik maken bij het vinden van een oplossing voor nieuwe uitdagingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Eerst even kennismaken?

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van op maat gemaakte koelers en verwarmers voor in luchtbehandelingskasten, kanaalverwarmers en (omkeerbare) DX-batterijen, kunnen wij de beste oplossing voor elke behoefte aanbieden. En voor de koude-opwekking hebben we met onze droge vloeistofkoelers, TSA's en koeltorens voor elke gebouwgrootte het gepaste antwoord. Sinds de start in 1966 hebben we veel kennis, ervaring en waardevolle contacten met toonaangevende Europese producenten van warmtewisselaars opgebouwd. We hebben zorgvuldig de beste producenten geselecteerd om onze klanten mee te bedienen.

Om trots op te zijn

Referenties in de klimaatbeheersing

Voor deze bedrijven heeft Recupair warmtewisselaars geleverd

Enkele producten uit ons aanbod