Menu X

Wat betekent dit voor u?

De warmtewisselaars met de nieuwe microplaattechnologie leveren next-generation efficiëntie en prestaties waardoor u meer uit uw stadsverwarmings- en koeltoepassingen haalt.

Met hun karakteristieke en unieke patroon presteren deze innovatieve nieuwe platen beter dan alle andere in hun klasse, met een aanzienlijk lagere drukval en een sterk verbeterde warmteoverdracht door het water gelijkmatiger over de platen te verdelen.

Onze warmtewisselaars zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing en elk netwerk op het gebied van verwarming en -koeling. Of uw systeem nu een wisselende of constante druk, grote temperatuurschommelingen of zelfs een onbehandelde watertoevoer heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Microplaten

Microplaten Microplaten

  • Een hoge efficiëntie en een langere levensduur helpen om afval te verminderen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen en een lagere CO2-voetafdruk.
  • Microplaten maken optimaal gebruik van hun oppervlak door het water gelijkmatiger te laten stromen. Dit verdeelt en mengt de media beter voor een maximale warmteoverdracht.
  • Wij creëren warmtewisselaars op maat die aan uw specifieke eisen voldoen. Door het aantal, de grootte en de plaatsing van de kuiltjes te variëren, kunnen Microplaten worden afgestemd op een optimale warmteoverdracht en een minimaal toegestane weerstand.