Menu X

Waarom Recupair?

Breed aanbod

In de energieopwekking moet veel apparatuur worden gekoeld, kan warmte worden teruggewonnen en zijn er processen waarbij verbrandingslucht moeten worden voorbehandeld. Recupair heeft voor elke behoefte het juiste antwoord. Door de ruime keus aan materialen hebben we voor vrijwel iedere omgevingsconditie een passende oplossing.

Deskundige medewerkers

Onze medewerkers zijn al jaren aan Recupair verbonden en hebben hun sporen verdiend bij het ontwerpen en selecteren van warmtewisselaars. Ze kunnen u met een goed advies ondersteunen en weten waar ze het over hebben.

Veel ervaring in de energieopwekking

Sinds onze start in 1966 hebben we veel ervaring opgedaan bij een breed scala aan energiebedrijven en packagers van verbrandingsmotoren. Van deze ervaring laten we onze klanten graag gebruik maken bij het vinden van een oplossing voor nieuwe uitdagingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Eerst even kennismaken?

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van op maat gemaakte radiateurs, tafelkoelers en koeltorens, kunnen wij de beste oplossing voor elke behoefte aanbieden. Sinds de start in 1966 hebben we veel kennis, ervaring en waardevolle contacten met toonaangevende Europese producenten van warmtewisselaars opgebouwd. We hebben zorgvuldig de beste producenten geselecteerd om onze klanten mee te bedienen.

Om trots op te zijn

Referenties in de energievoorziening

Voor deze bedrijven heeft Recupair warmtewisselaars geleverd

Enkele toepassingen

  • Verbrandingsmotoren (gas, biogas, diesel, HFO, etc.), AC en JW gecombineerd indien gewenst
  • Warmte-kracht koppeling / ORC / vuilverbranding
  • Hoogspanning gelijkstroom
  • Turbinelucht inlaatkoeling of voorverwarming
  • Geothermie
  • Zonnewarmtecentrales

Enkele producten uit ons aanbod