Waarom Recupair?

Breed aanbod

Het brede scala aan producten en accessoires maakt het mogelijk om aan de meeste ontwerp- en installatie-eisen te voldoen. Wanneer dit niet mogelijk is, kan Recupair alternatieve oplossingen zoeken om aan de specifieke eisen van een project tegemoet te komen.

Deskundige medewerkers

Onze medewerkers zijn al jaren aan Recupair verbonden en hebben hun sporen in de ICT verdiend. Ze kunnen u met een goed advies ondersteunen en weten waar ze het over hebben.

Veel ervaring met computerruimtes

Sinds onze start in 1966 hebben we veel ervaring opgedaan bij een breed scala aan ICT toepassingen. Van deze ervaring laten we onze klanten graag gebruik maken bij het vinden van een oplossing voor nieuwe uitdagingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Eerst even kennismaken?

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van close control air conditioners, droge vloeistofkoelers, adiabatische vloeistofkoeler en koeltorens, kunnen wij de beste oplossing voor elke behoefte aanbieden. Sinds de start in 1966 hebben we veel kennis, ervaring en waardevolle contacten met toonaangevende Europese producenten van koelapparatuur opgebouwd. We hebben zorgvuldig de beste producenten geselecteerd om onze klanten mee te bedienen.

Om trots op te zijn

Referenties in data centers en ICT

Recupair heeft niet alleen close control units, maar ook droge dan wel adiabatische vloeistofkoelers geleverd voor computerruimtes van:

Enkele producten uit ons aanbod