Menu X

Waarom Recupair?

Breed aanbod

Een flexibele configuratie en een groot aantal accessoires garanderen het gebruik van de H-serie air conditioner voor “Entry Level” -toepassingen voor beelddiagnostiek kamers, intensive care en afdelingen, maar ook voor kritische toepassingen zoals operatiekamers, laboratoria en clean rooms.

Deskundige medewerkers

Onze medewerkers zijn al jaren aan Recupair verbonden en hebben hun sporen in de precisie airconditioning verdiend. Ze kunnen u met een goed advies ondersteunen en weten waar ze het over hebben.

Veel ervaring met hygiënische toepassingen

Sinds onze start in 1966 hebben we veel ervaring opgedaan bij een breed scala aan hygiënische toepassingen. Van deze ervaring laten we onze klanten graag gebruik maken bij het vinden van een oplossing voor nieuwe uitdagingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Eerst even kennismaken?

Recupair is specialist in koeling en verwarming. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van close control air conditioners en laminair flow plenums, kunnen wij de beste oplossing voor elke behoefte aanbieden. Sinds de start in 1966 hebben we veel kennis, ervaring en waardevolle contacten met toonaangevende Europese producenten van apparatuur opgebouwd. We hebben zorgvuldig de beste producenten geselecteerd om onze klanten mee te bedienen.

Om trots op te zijn

Referenties in hygiënische toepassingen

Recupair heeft close control units en/of wandkoelers geleverd voor de kritische ruimtes van:

Enkele producten uit ons aanbod